СТАТИЧКА ВЕБ СТРАНА

Главна карактеристика: php контакт форма, Google мапа... но да нема администрација, најчесто одбран пакет за фирми или професионалци што нудат услуги и производи кои немаат потреба да се менуваат.
Пример: http://babamova.bb.mk
Цена: 270 евра
Време: 15 денаСТРАНА СО АДМИНИСТРАЦИЈА

Главна карактеристика: пристап сами да си ја менувате содржината, сликите...
Пример: http://dreamland.mk
Цена:370 евра
Време: 25 дена
ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

Главна карактеристика:листа на продукти, кошничка, плаќање
Пример: http://viktoriamannequin.com
Цена: 470 евра
Време: 35 дена
ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ

Главна карактеристика: автоматско објавување на Facebook, повеќе новинари да објавуаат.
Пример: https://romanticni.mk/
Цена: 470 евра
Време: 35 дена
ОГЛАСНИК И СЛИЧНИ САЈТОВИ

Главна карактеристика: напредни пребарувања по повеќе критериуми
Пример: http://pazar5.mk , http://imoti247.com
Цена: 560 евра
Време: 45 дена


За сите пакети

- добивате бесплатен бизнис хостинг и домеин (вредност: 2400 денари)
- мини обука за користење на страната
- во цените не е пресметан ДДВ од 18%
- начин на плаќање: 50% однапред, 50% после завршување
Дополнителни услуги за сите пакети

- двојазичност +30% од цената, +10% за секој следен јазик (со ваш превод на содржината(текстови/слики))
- ситни промени, како нов телефон – бесплатно
- поголеми промени околу 50eur
- ако се менува дизајнот/изгледот/темплејтот, а функционалноста е многу слична: 100% за првиот пакет, 50% за останатите
Дополнителни услуги

- Вградување на опција за плаќање со кредитни картички - 290€ - 18000 денари
- Графички дизајн на прва веб страна - 80€ - 5000 денари
- Веб Банер (статичен) - 69€ - 4300 денари
- Веб Банер (динамичен) - 149€ - 9200 денари(Во времетраење од 20 секунди)
- Изработка на една HTML/PHP страна - 4.000 денари
- Up-date (одржување) - 600 денари/час
- Дизајн на лого - 80€ - 5000 денари
- Дизајн и припрема за штампа на билборди - 12200 денари(Цената не е фиксна може да е различна)
- Дизајн и припрема за штампање на флаери - 6100 денари(Цената може да биде и помала)
- Дизајн и припрема за плакати - 8000 денари(Цената може да биде и помала)
- Дизајн и припрема за штампање на визит карти - 1500 денари
- Секоја друга услуга - Цена по договор

30 Days Moneyback Guarantee !