Графички дизајн Лого


Лого,логотип или заштитен знак,претставува визуелни идентитет на вашата фирма.Лого-то е симбол по кој ќе бидете препознаени во бизнис светот.Креативниот тим на графички дизајнери во БестНетСтудио ќе ви дизајнира професионално и единствено лого само за вас.Покрај името на вашата фирма,за изработка на лого-то, многу е битно да се запознаеме и со останатите делатности со кои се занимавате,за логото да јасно претстави со што се занимавате.

Изработка на Лого БестНетСтудио Скопје

Потребно е само да ни кажете каков лого посакувате,а Б.Н.С. тимот е тука за вас да се погрижи за се останато.
Креираме за вас единствено,креативно и ефективно лого во чекор со трендовите,кои на клиентите ќе им остави многу добар впечаток во очите.


Корпоративен идентитет


Претставува комплетно графичко решение на идентитетот на вашата фирма кои ве претставува на тржиштето.Есенцијална карактеристика е тоа што еден стил кој се препознава во секој елемент на корпоративниот идентитет.Корпоративен идентитет се состои од 3 клучни и останати пратечки елементи.Клучните елементи се: логотип -визит картица -меморандум. Останати елементи на корпоративниот идентитет се коверта,фасцикла,нотес,моливи,маички,ауто графика,знаме,футроли,вреќи,налепници итд.За изработка на корпоративен идентитет најважно е да се изработи еден стил и понатака да се води по него целосната работа.


Дизајн на визит картички БестНетСтудио Скопје.


Визит картичка претставува краток вид на комуникација со клиентите.Најчесто визит картичката е прва презентација на вашата компанија на потенциалниот клиент и поради тоа мора да биде професионално дизајнирана.Дизајнот на визит картичката може да биде едноставен,озбилен и софистициран или иновативен и креативен.

Оригинални визит картички


Слушајки ги вашите желби,тимот на Б.Н.Студио со своите идеи и професионалност за вас ќе створат визит картички кои привлекуваат внимание.Некогаш важеа две правила во изработката на визит картичките: димензии 90х50мм и не повеќе од две бои.Во последно време визит картичките станаа вистинска уметност па се појавуваат разни нестандардни димензии кои доведуваат до издвојување од останатите.

Дизајн на визит картичка

Визит картичка може да има дизајн од една или од двете страни.Исто така постојат уште многу други детали кои максимално допринесуваат во изгледот на визит картичката: употреба на повеќе од 2 бои,втиснување на букви,злато втиснување,повеќе грамски папир,мат и сјајна пластификација,транспарентни пластични материјали итд. БестНет тимот по слушањето на вашите желби и идеи ќе дизајнира визит картичка која јасно и креативно ќе ѓи претстави вашите податоци и успешно ќе ве претстави на клиентите.

Занимливи видеа
Видео 1
Видео 2
Останати дизајни се:

Дополнителни услуги

- Графички дизајн на прва веб страна - 5.000 денари
- Веб Банер (статичен) - 2.000 денари
- Веб Банер (динамичен) - 4.500 денари(Во времетраење од 20 секунди)
- Изработка на една HTML/PHP страна - 4.000 денари
- Повеќејазичен сајт - од страна по 800 денари
- Up-date (одржување) - 400 денари/час
- Лектура и припрема за web страница - 300 денари(За 1 А4 страна текст (1800 знаци)).
- Внесување на фотографии и/или слики на страната - 120 денари(Од слика)
- Дизајн на лого - 3600 денари
- Дизајн и припрема за штампа на билборди - 6100 денари(Цената не е фиксна може да е различна)
- Дизајн и припрема за штампање на флаери - 3000 денари(Цената може да биде и помала)
- Дизајн и припрема за плакати - 4000 денари(Цената може да биде и помала)
- Дизајн и припрема за штампање на визит карти - 2400 денари
- Секоја друга услуга - Цена по договор

30 Days Moneyback Guarantee !