Кои сме ние?

Веќе втора деценија Best Net Studio е водечка реномирана компанија со традиција присутна во бизнис секојдневието во Македонија. Уште од основањето во 2008 година Best Net Studio e високо технолошка компанија која секогаш се труди да биде чекор пред времето. Технологијата продолжува да го менува светот, а ние создадовме производи кои успешно ги надминуваат бизнис проблемите со кои се соочуваат компаниите во нивното секојдневно работење.

Best Net Studio континуирано работи на усовршување и проширување на продажниот асортиман на производите и услугите кои ги нуди на своите купувачи и партнери, бидејќи задоволните купувачи се нашиот највисок приоритет. Нашето портфолио се состои од голем број на реализирани софтверски проекти наменети за различни сектори како: туризам, сметководство, недвижности, јавни образовни институции, интернет трговија и други.

Покрај софтверот што е веќе готов, правиме и софтвер по порачка спрема потребите на нарачателот. Ги следиме светските IT трендови, но истовремено пласираме и сопствени иновативни идеи во кои неизмерно веруваме и со тоа успеавме да станеме препознатлив бренд со успешни проекти и во САД, Германија, Швајцарија, Холандија и Доминиканска Република.

Photo 1 Photo 2 Photo 3

Нашиот тим

Person on a tour
Методи Вангелов

Методи Вангелов

Генерален менаџер, Софтверски инженер

Person on a tour
Даниел Вангелов

Даниел Вангелов

Веб девелопер, веб дизајнер

Person on a tour
Борјан Ортаков

Борјан Ортаков

Веб девелопер

Person on a tour
Рената Динова

Рената Динова

Веб дизајнер

Person on a tour
Емил Кочан

Емил Кочан

Продажен менаџер, веб дизајнер

Person on a tour
Mehdi Abdoli

Mehdi Abdoli

Веб дизајнер

Person on a tour
Андреј Николовски

Андреј Николовски

Open-source специјалист, веб дизајнер

Испратете барање