Софтвер за агенции за недвижности Best Net Studio, водечки македонски CRM за недвижности, го носи посредништвото за недвижности на следно ниво. Овластувајќи ги брокерите со напредна технологија, тимот на Best Net Studio помага да се намалат рачните напори, да се заштеди време, да се воспостават подобри врски со клиенти и да се зголемат шансите за реализација!

Софтвер за агенции за недвижности

Администрација

Заборавете на застарените методи на организација на Вашите огласи и клиенти. Со нашиот панел за администрација, ќе имате потполна прегледност и ажурност при менаџирањето на овие податоци.

Што ви нудиме ние?

Софтверот за недвижности imoti247 е идеален начин да ја промовирате Вашата агенција на интернет. Во пакетот е вклучен Ваш личен административен панел за управување со недвижностите, уредување на категориите на веб страната, и низа други опции и поставки.

Одберете дизајн од понудените темплејти

Современ дизајн
Напредно пребарување
Контакт форми
Билтен за новости
Споделување на огласи на социјални мрежи

Photo 1 Photo 2 Photo 3

Наши клиенти

Блог објави

Испратете барање