BEST NET STUDIO Ние може да направиме се што Вие ќе замислите

Што можеме да направиме за Вас?

Никогаш не било полесно

Сето она што ќе го замислите и посакате, а е од областа на нашата дејност, ние Ви гарантираме дека може да стане Вашата најубава и најголема реалност. Ви нудиме загарантирано најдобри Веб сајтови, домени и софтверски решенија. Со нашиот стручен тим за кратко време Вашите замисли можат да бидат реализирани.

Начинот на изведување на работата се одвива во неколку фази:

• Првата е доставување на Вашето барање до нас, негово разгледување и комплетирање, со помош и совети од нашите дизајнери и програмери;
• Во втората фаза Ви ја нудиме Вашата замисла како графичка реализација и чекаме одобрување или надополнување за понатамошна изработка;
• Третата фаза претставува комплетна реализација на проектот и доставување на сите за Вас во иднина потребни информации.

Типови на реализирани проекти

Канцелариски систем со веб страна за компанија за вработување
Интернет систем на компанија за безбедност
Online продавница
Веб базирана обложувалница

Photo 1 Photo 2 Photo 3
   

Веб Дизајн

Современ и модерен изглед
Едноставна навигација
Прилагодлив за секаков уред
SEO оптимизација
Максимална интерактивност и функционалност

   

CMS систем за управување со содржини

Едноставно управување и уредување на содржини
Повеќејазична поддршка
Дневник на активности
Фактури
Извештаи
Листи

Софтверски решенија

.NET
MS SQL/mySQL
PHP
XHTML/CSS
JavaScript
и многу други

Online маркетинг

SEO оптимизација
Објавување на содржини на социјални мрежи
Инфографици
Билтен за новости
Блог

Изработка на веб страна


 

Статичка веб страна

 • Главна карактеристика: php контакт форма, Google мапа... но да нема администрација, најчесто одбран пакет за фирми или професионалци што нудат услуги и производи кои немаат потреба да се менуваат.
 • Пример: http://babamova.bb.mk
 • Време: 15 дена

Цена од

270€

Нарачајте!
 

Веб страна со администрација

 • Главна карактеристика: пристап сами да си ја менувате содржината, сликите...
 • Пример: http://dreamland.mk
 • Време: 25 дена

Цена од

370€

Нарачајте!
 

Интернет портал

 • Главна карактеристика: автоматско објавување на Facebook, повеќе новинари да објавуваат.
 • Пример: https://romanticni.mk/
 • Време: 35 дена

Цена од

470€

Нарачајте!

Веб хостинг


Пакети

 

Основен

 • Простор: 200 MB
 • Сообраќај: 10 GB
 • Домени: 1
 • Субдомени: 3
 • Email Accounts: 3
 • MySQL 5+ датабаза:

Само

93 ден. месечно

Нарачајте!
 

Бизнис

 • Простор: 750 MB
 • Сообраќај: 30 GB
 • Домени: 3
 • Субдомени: Неограничено
 • Email Accounts: Неограничено
 • MySQL 5+ датабаза: Неограничено

Само

125 ден. месечно

Нарачајте!
 

Препродавач

 • Простор: 10000 MB
 • Сообраќај: 80 GB
 • Домени: Неограничено
 • Субдомени: Неограничено
 • Email Accounts: Неограничено
 • MySQL 5+ датабаза: Неограничено

Само

859 ден. месечно

Нарачајте!

Интернет продавница


Пакети

 

Каталог

 • до 10 продукти
 • Оптимизација за мобилни
 • Поврзување со личен домеин
 • SEO оптимизација
 • Поврзување со социјални мрежи
 • Бесплатен хостинг
 • Бесплатен SSL безбедносен сертификат

Само

15€ 10€/мес

или
540€ 360€ засекогаш

Нарачајте!
 

Продавач

 • се од Каталог плус:
 • до 100 продукти
 • до 30 нарачки/мес
 • Кошничка
 • Блог
 • Листа на желби
 • Email листа (билтен)
 • Извештаи
 • Facebook чет

Само

23€ 15€/мес

или
900€ 600€ засекогаш

Нарачајте!
 

Продавница

 • се од Продавач плус:
 • до 500 продукти
 • до 300 нарачки/мес
 • Интегрирано плаќање со кредитни картички
 • Фактури
 • Неограничени варијанти
 • Кодови за попуст
 • Импорт/Експорт на лагер
 • B2B (нарачки со профактури)

Само

38€ 25€/мес

или
1350€ 900€ засекогаш

Нарачајте!

CMS


систем за управување со содржини

 

Туризам

 • Изработка на веб страна и администрација за туристички агенции
 

Материјално сметководство

 • Современ начин на сметководство, лесно и едноставно за употреба, со низа корисни модули за Вашиот бизнис
 

Агенции за недвижности

 • Софтвер за агенции за недвижности, модерен веб дизајн, автоматско објавување на огласи на социјални мрежи, анализи и извештаи за посетеност, администрација и евиденција

Блог објави

Корисни линкови

Испратете барање