Веб хостинг

Што е веб-хостинг?

Веб хостингот е услуга која ја нудат фирми од IT секторот, и овозможува вашата презентација да биде видлива на Интернет. За да може да објавувате содржини на Интернет потребни Ви се две нешта: Регистрирање на домен и закуп на хостинг услуга кај некој провајдер. За да бидат нештата појасни, доменот може да го споредиме со адресата на којашто живеете, а хостингот со цената за одржување на тој простор. За да се овозможи хостинг потребен е веб-сервер. Поимот интернет или веб-сервер е дефиниран како компјутер кој одржува непрекината врска со глобалната Интернет мрежа. Во зависност од потребите, клиентите можат да закупат одреден дел од Интернет серверот или целокупниот сервер. Ние ги имаме едни од најстабилните, најбрзите и најсигурните сервери лоцирани во Америка и Германија, и ви нудиме веб хостинг со евтини цени.

Photo 1 Photo 2 Photo 3

Веб хостинг


Пакети

 

Основен

 • Простор: 200 MB
 • Сообраќај: 10 GB
 • Домени: 1
 • Субдомени: 3
 • Панел: cPanel
 • Локација: DE
 • Email Accounts: 3
 • POP3/SMTP Accounts: Неограничено
 • FTP Accounts: Неограничено
 • Email пренасочување:
 • CGI/Perl:
 • MySQL 5+ датабаза:
 • PHP 5.2+:
 • Softaculous Instant Install:
 • Awstats Statistics:
 • On-Line support:
 • Е-mail support:
 • CPU: Limited
 • RAM: Limited
 • Reseller:

Само

93 ден. месечно

Нарачајте!
 

Бизнис

 • Простор: 750 MB
 • Сообраќај: 30 GB
 • Домени: 3
 • Субдомени: Неограничено
 • Панел: cPanel
 • Локација: DE
 • Email Accounts: Неограничено
 • POP3/SMTP Accounts: Неограничено
 • FTP Accounts: Неограничено
 • Email пренасочување:
 • CGI/Perl:
 • MySQL 5+ датабаза: Неограничено
 • PHP 5.2+:
 • Softaculous Instant Install:
 • Awstats Statistics:
 • On-Line support:
 • Е-mail support:
 • CPU: Normal
 • RAM: Normal
 • Reseller:

Само

125 ден. месечно

Нарачајте!
 

Препродавач

 • Простор: 10000 MB
 • Сообраќај: 80 GB
 • Домени: Неограничено
 • Субдомени: Неограничено
 • Панел: cPanel
 • Локација: DE
 • Email Accounts: Неограничено
 • POP3/SMTP Accounts: Неограничено
 • FTP Accounts: Неограничено
 • Email пренасочување:
 • CGI/Perl:
 • MySQL 5+ датабаза: Неограничено
 • PHP 5.2+:
 • Softaculous Instant Install:
 • Awstats Statistics:
 • On-Line support:
 • Е-mail support:
 • CPU: Powerful
 • RAM: Powerful
 • Reseller:

Само

859 ден. месечно

Нарачајте!

Испратете барање