Изработка на интернет продавница

Интернет продавница

БРЗО ДО СОПСТВЕНА ОНЛАЈН Е-ПРОДАВНИЦА

Со само неколку клика можете да отворите ваша сопствена интернет продавница. Името и дизајнот го бирате Вие и истата се поврзува со вашиот домеин и ваша банкарска сметка и имате пристап до истата од било каде било кога. Почнете да продавате онлајн веднаш и зголемете го профитот.

ЕДНОСТАВНО УПРАВУВАЊЕ, БЕЗ ПОЗНАВАЊЕ НА ИТ ВЕШТИНИ

Креирањето и управувањето со е-продавницата е преку едноставен и разбирлив интерфејс за секој. Немате потреба од познавање на програмирање или плаќање на ИТ специјалисти.

БЕЗБЕДНО И СИГУРНО СОГЛАСНО СИТЕ СТАНДАРДИ

Хостирањето и управувањето со податоците е согласно сите стандарди, протоколи и законски прописи од страна на Prodavnici.mk. Секоја регистрирана интернет продавница доаѓа со имплементиран SSL сертификат без дополнителни трошоци за Вас.

КОМПЛЕТНО РЕШЕНИЕ ЗА ВОДЕЊЕ НА ВАШИОТ БИЗНИС

Водење на материјално и финансово работење, управување со нарачки и достави, поврзување со маркетинг канали, промоции и попусти, CRM за клиенти, анализи и извештаи. Се на едно место.

Photo 1 Photo 2 Photo 3

Пакети

 

Каталог

 • до 10 продукти
 • Оптимизација за мобилни
 • Поврзување со личен домеин
 • SEO оптимизација
 • Поврзување со социјални мрежи
 • Бесплатен хостинг
 • Бесплатен SSL безбедносен сертификат

Само

15€ 10€/мес

или
540€ 360€ засекогаш

Нарачајте!
 

Продавач

 • се од Каталог, плус:
 • до 100 продукти
 • до 30 нарачки/мес
 • Кошничка
 • Блог
 • Листа на желби
 • Email листа (билтен)
 • Извештаи
 • Facebook чет

Само

23€ 15€/мес

или
900€ 600€ засекогаш

Нарачајте!
 

Продавница

 • се од Продавач, плус:
 • до 500 продукти
 • до 300 нарачки/мес
 • Интегрирано плаќање со кредитни картички
 • до 3 продавачи
 • Фактури
 • Неограничени варијанти
 • Кодови за попуст
 • Gift картички
 • Импорт/Експорт на лагер
 • B2B (нарачки со профактури)

Само

38€ 25€/мес

или
1350€ 900€ засекогаш

Нарачајте!
 

Продавница ПРО

 • се од Продавница, плус:
 • неограничени продукти
 • неограничени нарачки
 • неограничени продавачи
 • Facebook каталог
 • Основни GTag настани (8)
 • POS продажба/каса
 • Напредна SEO оптимизација

Само

75€ 50€/мес

или
2400€ 1600€ засекогаш

Нарачајте!

Испратете барање