ИЗРАБОТКА НАСТАТИЧКА ВЕБ СТРАНА

Главна карактеристика: php контакт форма, Google мапа... но да нема администрација, најчесто одбран пакет за фирми или професионалци што нудат услуги и производи кои немаат потреба да се менуваат.
Пример: http://babamova.bb.mk
Цена: 270 евра
Време: 15 денаИЗРАБОТКА НАВЕБ СТРАНА СО АДМИНИСТРАЦИЈА

Главна карактеристика: пристап сами да си ја менувате содржината, сликите...
Пример: http://dreamland.mk
Цена:370 евра
Време: 25 дена
ИЗРАБОТКА НАИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

Главна карактеристика:листа на продукти, кошничка, плаќање
Пример: http://viktoriamannequin.com
Цена: 470 евра
Време: 35 дена
ИЗРАБОТКА НАИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ

Главна карактеристика: автоматско објавување на Facebook, повеќе новинари да објавуаат.
Пример: https://romanticni.mk/
Цена: 470 евра
Време: 35 дена
ИЗРАБОТКА НАОГЛАСНИК И СЛИЧНИ САЈТОВИ

Главна карактеристика: напредни пребарувања по повеќе критериуми
Пример: http://pazar5.mk , http://imoti247.com
Цена: 560 евра
Време: 45 дена


За сите пакети

- добивате бесплатен бизнис хостинг и домеин (вредност: 2400 денари)
- мини обука за користење на страната
- во цените не е пресметан ДДВ од 18%
- начин на плаќање: 50% однапред, 50% после завршување
Дополнителни услуги за сите пакети

- двојазичност +30% од цената, +10% за секој следен јазик (со ваш превод на содржината(текстови/слики))
- ситни промени, како нов телефон – бесплатно
- поголеми промени околу 50eur
- ако се менува дизајнот/изгледот/темплејтот, а функционалноста е многу слична: 100% за првиот пакет, 50% за останатите


Графички дизајн Лого


Лого,логотип или заштитен знак,претставува визуелни идентитет на вашата фирма.Лого-то е симбол по кој ќе бидете препознаени во бизнис светот.Креативниот тим на графички дизајнери во БестНетСтудио ќе ви дизајнира професионално и единствено лого само за вас.Покрај името на вашата фирма,за изработка на лого-то, многу е битно да се запознаеме и со останатите делатности со кои се занимавате,за логото да јасно претстави со што се занимавате.

Изработка на Лого БестНетСтудио Скопје

Потребно е само да ни кажете каков лого посакувате,а Б.Н.С. тимот е тука за вас да се погрижи за се останато.
Креираме за вас единствено,креативно и ефективно лого во чекор со трендовите,кои на клиентите ќе им остави многу добар впечаток во очите.


Корпоративен идентитет


Претставува комплетно графичко решение на идентитетот на вашата фирма кои ве претставува на тржиштето.Есенцијална карактеристика е тоа што еден стил кој се препознава во секој елемент на корпоративниот идентитет.Корпоративен идентитет се состои од 3 клучни и останати пратечки елементи.Клучните елементи се: логотип -визит картица -меморандум. Останати елементи на корпоративниот идентитет се коверта,фасцикла,нотес,моливи,маички,ауто графика,знаме,футроли,вреќи,налепници итд.За изработка на корпоративен идентитет најважно е да се изработи еден стил и понатака да се води по него целосната работа.
Дополнителни услуги

- Вградување на опција за плаќање со кредитни картички - 290€ - 18000 денари
- Графички дизајн на прва веб страна - 80€ - 5000 денари
- Веб Банер (статичен) - 69€ - 4300 денари
- Веб Банер (динамичен) - 149€ - 9200 денари(Во времетраење од 20 секунди)
- Изработка на една HTML/PHP страна - 4.000 денари
- Up-date (одржување) - 600 денари/час
- Дизајн на лого - 80€ - 5000 денари
- Дизајн и припрема за штампа на билборди - 12200 денари(Цената не е фиксна може да е различна)
- Дизајн и припрема за штампање на флаери - 6100 денари(Цената може да биде и помала)
- Дизајн и припрема за плакати - 8000 денари(Цената може да биде и помала)
- Дизајн и припрема за штампање на визит карти - 1500 денари
- Секоја друга услуга - Цена по договор

30 Days Moneyback Guarantee !